NİDA TÜFEKÇİ THM KOROSU'NDAN UNUTULMAZ KONSER

28 Haziran 2012 Perşembe

Belediyemiz Kültür Etkinlikleri kapsamında, Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği (THM) Korosu Çorumlu sanatseverlerle buluştu. Koro, izleyenlere unutulmaz bir konser verdi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve sanatseverler de katıldı.

Zaman zaman izleyicilerin de eşlik ettiği konser büyük beğeni topladı. Koro, program sonunda sanatseverler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü konser sonunda yaptığı konuşmada seslendirilen şarkılarda ve türkülerde bizi biz yapan değerlerin yaşatıldığını belirterek “Kiminde bir genç kızın sevgilisine söylediği sözler, kiminde yaralı bir ana yüreğinin yansımaları var. Burada tarihin derinliklerinden süzülüp gelen eserlerimizi seslendiren ve bu güzel geceye imza atan koro üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de Yozgat ve Çorum’un komşu olmanın yanı sıra kardeş iki şehir olduğunu belirterek, “Yozgat ve Çorum’u bir tutuyoruz. Kardeş gibiyiz. Muzaffer başkanımızın çok güzel hizmetleri var. Çorum’da en güzel şekilde ağırlandık. Herkese teşekkür ediyoruz. Çorum korosunu da Yozgat’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer`e plaket takdim etti.