NFK öğrencilerinden belediyeye ziyaret

13 Ocak 2017 Cuma

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Çorum Belediyesi`ne ziyarette bulundu. Öğrenciler, belediye başkan yardımcılarının 10 Ocak İdareciler Günü`nü kutladı.

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi Öğrencileri 10 Ocak İdareciler Günü sebebiyle Çorum Belediyesi`ne ziyarette bulundu. Başkan yardımcılarının İdareciler Günü`nü kutlayan öğrenciler, belediye faaliyetleri, idareci sorumlulukları ve görevleri hakkında başkan yardımcılarından bilgi aldı. Bu nazik ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren belediye başkan yardımcıları öğrencilerin idarecilik konusunda sorduğu sorularına cevap verdi ve ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür etti. Ziyaretin ardından başkan yardımcıları öğrencilerle fotoğraf çektirdi.