NFK ÖĞRENCİLERİ, VELİLERE SİGARA VE ALKOL’E HAYIR DEDİ

13 Mart 2013 Çarşamba

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi öğrencileri Yeşilay Haftası dolaysıyla düzenledikleri etkinlikle velilere “Sigara ve Alkole Hayır”; çağrısında bulundular.

Belediye Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen programda, şiir, mizah ve gösterilerle içki ve sigaranın zararlarını anlatmaya çalışan öğrenciler, sigara ve uyuşturucu maddelere dikkat çekerek, bunlardan uzak durmanın faydalarını anlatmaya çalıştılar.

Öğrenciler, yaptıkları gösterilerde tüm velileri, gelecekte sağlıklı bir toplumun Alkolsüz ve dumansız bir yaşamda olacağını ifade ederek, “Sigara, Alkol ve Uyuşturucu `ya Hayır”; dediler.

Program sonunda öğrenciler velilerden topladıkları sigaraları hep birlikte kırarak, “Biz çocuklarınız sizi uyarıyoruz. Sigara ve alkol ile bize yaklaşmayın. Biz sağlıklı anne ve babalar istiyoruz. Bu bizim hakkımız”; diyerek velilerin sigara ve alkolden uzak durmalarını istedi.