NFK’lı gençler eğlenerek öğreniyor

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nde Çorumlu gençler yaz tatilinde hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Yaşları 10-14 arasında olan toplam 150 öğrenci yaz tatilini NFK Gençlik Merkezi`nin yaz kurslarında değerlendiriyor. Yoğun geçen eğitim-öğretim döneminin ardından eğitime devam eden gençlere NFK Gençlik Merkezi`nde eğlenceli anlar yaşatıldı. Temaşa sanatının nadide bir örneği olan orta oyununu seyreden gençler, Karagöz ve Hacivat`ın dillere destan atışmalarını ilgiyle izledi. Gösteriye tam not veren gençlere orta oyunu hakkında bilgi de verildi.

NFK Gençlik Merkezi`nde gençlerin bu tür etkinliklerle, eğitimin yanında sosyal aktivitelerde bulunmaları amaçlanıyor.