NFK Gençlik Merkezi’nden Yaz Okulu

11 Haziran 2014 Çarşamba

Belediyemiz, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yaz okuluna kayıtlar başladı. Öğrencilerin yaz tatilinde eğlenceli vakit geçirirken eğitimlerine katkıda bulunacak olan yaz okulu 23 Haziran – 23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaz kursunda bağlama, gitar, keman, ritim, masa tenisi, bilgisayar, resim ve karikatür, eğlenceli matematik, diksiyon ve yazarlık, model uçak ve havacılık, mental aritmetik, İngilizce, Osmanlıca, Arapça ve halk oyunu kurslarının açılacağını söyledi.

Yaz etkinlikleriyle çocuklara, yaz dönemini çeşitli aktiviteler yaparak geçirebilecekleri ve kendilerini pek çok açıdan geliştirebilecekleri imkanlar sunduklarını ifade eden Zeki Gül, “Çorum Belediyesi olarak öğrencilerimize şehir içi gezileri ve pikniklerle de tatillerini daha da eğlenceli haline getireceğiz. Yaz etkinliklerine ilkokuldan lise son sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz katılabilirler.”; dedi.

Kayıt için öğrenci yada velisi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik merkezine 23 Haziran tarihine kadar başvurabileceğini belirten Zeki Gül, yaz etkinliklerin 24 Haziran 2014 tarihinde başlayıp 23 ağustos 2014 tarihinde sona ereceğini bildirdi.