NFK Gençlik Merkezi, Kutlu Doğum programı düzenledi

24 Nisan 2013 Çarşamba

Belediyemiz Necip Fazıl Kısa Kürek Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı yoğun ilgi gördü.

Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcısı Zülkarnin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğrenciler tarafından birbirinden güzel şiirler okundu. Dinleyiciler, NFK Gençlik Korosu`nun seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle mest oldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nin gençlere hizmet ettiğini söyledi. NFK Gençlik Merkezi`ne gelen gençlerin kendilerine emanet olarak geldiklerini hatırlatan Başkan Külcü, “Bu genç fidanlar bize sizlerin emaneti. Kendi evlatlarımız ne ise bu evlatlar da bizim evlatlarımız. Evlatlarımızı dinlerken tüylerim diken diken oldu. Son Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Peygamberlerin en yukarısında olan, en şerefli olanıdır. Onun doğumuyla ilgili haftayı dolu dolu yaşadık. Şimdi bu yavrularımızı gördükçe, güzel çalışmalarını ve marifetlerini izledikçe hem onları tebrik ediyorum hem hocalarımızı tebrik ediyorum. Evlatlarımız bu çalışmaları yaptıkça yarınlara olan güvenim inancım kat be kat artıyor”; dedi.

“Bizi ayakta tutacak olan, bizi diğer devletlerden ve milletlerden farklı kılacak olan şey bize ait olan değerleri yaşatabilmektir”; diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Örfünü adetini, gelenek ve göreneklerini unutmuş, inanç değerlerini yitirmiş bir toplumun yarına güvenle bakabilmesi asla mümkün değildir. Bizlere çalışmalarımızda destek verdiğiniz için, evlatlarınızın bu gayretlerine destek olduğunuz için Allah gayretinizi artırsın. Gençlik Merkezi`mizde görev yapan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hakikaten yüz akı bir çalışma. Hem belediyecilik açısından hem de şehrin kültürel faaliyetleri açısından, Türkiye`nin değişik belediyelerinden gelerek merkezlerimizi inceleyerek bulundukları şehirlere örnek olarak uygulamaktadırlar.”; dedi.