NFK’dan Bahar Şenliği

6 Haziran 2014 Cuma

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek (NFK) Gençlik Merkezi tarafından merkezde eğitim gören öğrencilere yönelik Bahar Şenliği düzenlendi.

Hasan Zahir mesire alanında yapılan ve 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen şenlikte öğrenciler yumurta taşıma, halat çekme, balon patlatma, mendil kapmaca, çuval yarışı, bisküvi yeme yarışması, sandalye kapma, penaltı atma, top sektirme v.b gibi değişik kategorilerde yarıştı. Hem piknik yapan hem de geride bırakılan bir eğitim-öğretim yılının stresini atıp moral bulan öğrenciler bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.