21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

''Neden Kaybedelim ki'' Projesi hayata geçti

23 Ekim 2015 Cuma

Belediyemizin öncülüğünde Hitit Üniversitesi, Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorum Halk Sağlığı Müdürlüğü, Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği işbirliğinde son yıllarda genç nesillerin geleceğini tehdit eden teknoloji ve madde bağımlılıkları ile mücadele kapsamında “Neden Kaybedelim ki”; adlı proje hayata geçirildi.

Projenin tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Proje kapsamında Hitit Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü`nün belirlediği liderlik vasfı olan, derslerinde, hayatlarında örnek olabilecek özellikleriyle ön plana çıkan 30 öğrencimize, Dünya Çocuk Ve Gençlik Derneği tarafından liderlik ve kişisel gelişim gibi konularda eğitim verilecek.” dedi.

Gül, “Çorum Belediyesi olarak Çorum`u ilgilendiren her konuda inisiyatif alıyoruz. Çocuklara, gençlere, engellilere, kadınlara, yaşlılara, ailelere ve dezavantajlı kesimlere yönelik çalışmalar yapıyoruz.”; dedi.

Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile proje ortakları ve öğrenciler de katıldı.