31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

NECMETTİN EMRE’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE VEDA ZİYARETİ

20 Eylül 2012 Perşembe

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Çorum İl Emniyet Müdürlüğü`nden, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Necmettin Emre, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye veda ziyaretinde bulundu.

Necmettin Emre, Çorum`da 2009 yılından beri görev yaptığı süre içerisinde Çorum`a ve Çorumlulara en güzel şekilde hizmet etmeye çalıştığını belirterek “Bu hizmetleri gerçekleştirirken Belediye Başkanımızın ve Çorum Belediyemizin çok büyük katkılarını gördük. Bu destek ve katkılarından dolayı sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çorum`da çok güzel dostluklarımız oldu. İnşallah biz gittikten sonra hep gönlümüzde yaşattığımız o güzellikler artarak devam eder.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada üç yıldır Çorum`daki asayişin, güvenliğin vermiş olduğu rahatlığı en iyi hissedenler birisinin de kendisi olduğunu söyleyerek Necmettin Emre`ye bundan sonraki görev yerinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa birçok çalışmada, birçok projede birlikte hareket ettiklerini ifade eden Başkan Külcü, “Sayın Necmettin Emre`nin Türkçe`ye yaptığı katkılar nedeniyle Türkiye Dil Edebiyat Derneği`nin gönüllüsü olarak ilgiyle takip ettiğim bir konuydu. İnşallah bundan sonra da bizlerden desteklerinizi esirgemezsiniz. Yeni görevinizde başarılı olmanızı temenni ediyorum. Artık başkan ve emniyet müdürü ortamında çalışma imkanımız olmayacak ama dost olarak gönül sayfamızda müstesna bir yeriniz olacak.”;dedi.

Necmettin Emre`nin Başkan Külcü`yü ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan da hazır bulundu. Başkan Külcü, ziyaretin anısına Necmettin Emre`ye işlemeli cam vazo hediye etti.