20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Necip Fazıl Kısakürek’in Hayatı Anlatıldı

26 Mayıs 2022 Perşembe

Belediyemiz ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen konferansla usta Şair-Yazar Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı anlatıldı.

Çorum’da kültür ve sanat etkinlikleriyle şehrin kültürel kimliğine önemli katkılarda bulunan Çorum Belediyesi, TÜGVA İl Temsilciliği ile birlikte Necip Fazıl Kısakürek’in doğumunun 118. yıldönümünde “Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz” konulu konferans düzenledi. Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Yazar İsmail Kılıçarslan ve Yazar Musa Yaşaroğlu katıldı.

Konferansta İsmail Kılıçarslan ve Musa Yaşaroğlu, Necip Fazıl’ın hayatına ve eserlerine dair bilgiler paylaştı.

Konferans sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, Kılıçarslan ve Yaşaroğlu’na çiçek takdim etti.

Foto Galeri

Necip Fazıl Kısakürek’in Hayatı Anlatıldı Necip Fazıl Kısakürek’in Hayatı Anlatıldı Necip Fazıl Kısakürek’in Hayatı Anlatıldı Necip Fazıl Kısakürek’in Hayatı Anlatıldı