Nazilli Belediye Başkanı Arıcık'tan, Gül'e ziyaret

3 Şubat 2017 Cuma

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Arıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Yakın dostu Haluk Arıcık`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Zeki Gül, dostunu Çorum`da görmekten mutlu olduğunu belirtti. Nazilispor yöneticileri Yaşar Gözdaş ve Ümit İlker Tangal’ın da bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Arıcık da Çorum`un büyük bir hızla geliştiğini belirterek misafirperverlikleri için Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’e teşekkür etti.