Namazgah, Kadir Gecesi’nde doldu, taştı

25 Temmuz 2014 Cuma

Çorum Belediyesi tarafından aslına uygun olarak yeniden inşa ettiği Namazgah, Kadir Gecesi`nde cemaatle doldu taştı.

Ramazan ayının başlaması ile birlikte teravih namazı kılınmaya başlanan Namazgah`ta Kadir Gecesi`nde teravih namazı kalabalık bir cemaatle kılındı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, 1970`li yıllara kadar ibadet yapılan ve Namazgah olarak adlandırılan bu bölgeyi tekrar ibadethane olarak hizmete açtıklarını belirterek Ramazan ayı boyunca vatandaşların teravih namazlarını burada kıldıklarını söyledi.

Candan, her geçen gün Namazgah`ta namaz kılan cemaat sayısının arttığını vurguladı.