31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

NACİ AĞBAL’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

17 Eylül 2012 Pazartesi

Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı`nın yeni hizmet binasının açılışı için Çorum`a gelen Naci Ağbal, Başkan Külcü`ye nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Külcü, Çorum Belediyesi`nin hayata geçirdiği bazı projelerin arazi ihtiyaçlarını hazineden karşıladıklarını ifade ederek, “Hazineden arazi almak zordur. Biz bir araziyi 7 ay gibi bir sürede aldık. Buna Ankara`daki bazı bürokratlar bile şaşırdı. “Hazineden arazi almak birkaç yıl sürer”; dediler. Bunda tabi ki Müsteşarımız Naci Ağbal`ın katkısı çok büyük. Çorum Belediyesi`nin hayata geçireceği bazı projelerde önümüzü açtığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz”; dedi.

Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal da yaptığı konuşmada Çorum`da bulunmaktan memnun olduğunu ifade ederek, “Yıllarca burada yetiştik. Uzun bir aradan sonra geldiğim için mutluyum. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü göreve geldiği andan itibaren Çorum`un önünü açacak projelere imza atıyor. Çorum`un hak ettiği belediyelik hizmetlerini yapıyor. Bizim yaptığımız sadece Başkan Külcü`nün çalışmalarına, gayretine teşvik olmaktır. Kent Park da inşallah kısa sürede tamamlanarak Çorumlulara hizmet vermeye başlar ve diğer illere de örnek olur. Çorum`da bir şantiye havası var. Başkan Külcü`ye çalışmalarında başarılar diliyorum”; şeklinde kaydetti.
Başkan Külcü ziyaretin anısına Müsteşar Naci Ağbal`a işlemeli vazo hediye etti.