NAAT OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİSİ ÇORUM İHL’DEN UBEYDULLAH

20 Nisan 2012 Cuma

Kutlu Doğum Haftası dolaysı ile Belediyemiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ile Dil ve Edebiyat Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen `En Sevgiliye Liseler Arası Naat Okuma Yarışması’nda birinci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ubeydullah Abanazoğlu oldu.

İkinci Fatih Lisesi Öğrencisi Şeyma Demirkan, üçüncü Ticaret Meslek Lisesi Öğrencisi Ahmet Caihat Yıldız oldu.

Mansiyon ödülleri ise Bilge Kaan Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Sedanur Sevinç, Anadolu Lisesi Öğrencisi Merve Gökkuş, İnönü Anadolu Lisesi Elif Değirmencioğlu, Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Şarlavuk, Buharaevler Kız Meslek Lisesi öğrencisi Elifnur Kılpelit aldı.

Birinci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ubeydullah Abanazoğlu`nun ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İkinci olan Fatih Lisesi Öğrencisi Şeyma Demirkan`ın ödülünü Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Kibaroğlu, Üçüncü olan Ticaret Meslek Lisesi Öğrencisi Ahmet Cihat Yıldız`ın ödülünü Müftü Yardımcısı Tahir Kılış Verdi

Mansiyon alan Bilge Kaan Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Sedanur Sevinç`in ödülünü Eğitim Denetim Müfettişi Mehmet Akbaş verdi. Anadolu Lisesi Öğrencisi Merve Gökkuş`un ödülünü Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Buharaevler Kız Meslek Lisesi öğrencisi Elifnur Kılpelit`in ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kılıncı verdi, Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Şarlavuk`un ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Dinçer verdi.

Jüri Üyeleri Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Meral Demiryürek, Yard. Doç. Dr. Elif Ayan Nizam, Yard. Doç. Dr. Hiclal Demir`in teşekkür plaketini ise Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan verdi.