MYO’lu öğrencilerden Belediye basın birimine ziyaret

15 Aralık 2017 Cuma

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler bölümü öğrencileri, Çorum Belediyesi Basın Birimini ziyaret etti. Öğrenciler, görevlilerden basın biriminin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

HİTÜ Sosyal Bilimler MYO Yerel Yönetimler Programı 2. sınıf öğrencileri Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler ve İletişim dersi kapsamında öğretim görevlileri Halil İbrahim Aşgın, Ali Aşır,Şule Eren, Harun Kısacık ve Gülistan Başçı’yla birlikte Belediyeye gelen öğrenciler, önce basın birimi çalışanlarıyla tanıştı, sonra da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Basın Biriminin çalışmalarıyla ilgili Salih Karslıoğlu’ndan bilgiler alan öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili sorular sordu.

Foto Galeri