Mustafa Keser, Çorumlulara müzik ziyafeti sundu

12 Nisan 2013 Cuma

Belediyemiz, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve Çorum halkına yönelik Mustafa Keser konseri düzenledi.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, İl Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çok sayıda protokol üyesi, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Söylediği şarkılar ve anlattığı fıkralarla hayranlarına unutulmak bir gece yaşatan Mustafa Keser, sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünde kendileri için Mustafa Keser konseri düzenleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de tüm emniyet mensuplarına başarılar dileyerek Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümünü kutladı.

İl Emniyet Müdürü Doğan ve Başkan Külcü, Mustafa Keser`e günün anısına çiçek ve plaket takdim etti.