Mustafa Caymaz, Ramazan Sokağı’nda konser verdi

4 Temmuz 2014 Cuma

Belediyemiz, tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sokağı`nda etkinlikler devam ediyor.

Bu sene Atatürk Lisesi bahçesinde yapılan etkinliklerde sahne alan şair-sanatçı Mustafa Caymaz, izleyenlere unutulmaz bir konser verdi. Okuduğu şiirler ve söylediği ilahi ezgileri ile izleyicilerden bol bol alkış alan Caymaz`ın konserine katılan vatandaşlar zaman zaman da duygusal anlar yaşadılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, günün anısına Mustafa Caymaz`a çiçek takdim etti.