Mustafa Armağan, Çorum’a geliyor

27 Mayıs 2016 Cuma

Ünlü tarihçi ve araştırmacı Mustafa Armağan, 6. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum`a geliyor.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kitap ve Kültür Günleri kapsamında çok sayıda yazar, şair ve akademisyeni Çorum halkı ile buluşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, programların yoğun ilgi gördüğünü vurguladı.

Mustafa Armağan`ın yazdığı kitapları ve Osmanlının son dönemine ait yaptığı araştırmaları ile oldukça beğenilen bir isim olduğunu kaydeden Zeki Gül, “Mustafa Armağan, saat 13.30`da saat kulesi yanındaki kitap fuarında kitaplarını imzalayacak. Saat 15.00`da da Devlet Tiyatro Salonu`nda konferans verecek. Tüm halkımızı Mustafa Armağan konferansına davet ediyoruz”; diye konuştu.