MÜSİAD milletin durduğu yerde durdu

9 Ocak 2017 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nin 2. Genel Kuruluna katıldı. Genel kurula hitaben bir konuşma yapan Başkan Külcü, MÜSİAD’ın her zaman milletin yanında durduğunu söyledi.

MÜSİAD’ın milletle kurduğu ilişkiyi diğer sanayi kuruluşlarının kuramadığının altını çizen Külcü ,” Bu bir duruş meselesidir. Adının başında milli yazınca milli olunmuyor. Adının başında Türkiye yazınca Türkiye’ye ait olmuyor. Şimdiye kadar onların Türkiye’nin destek verilmesi gereken bir durumunda milletin hiçbir işinde milletin gönlüne su serpecek bir açıklama yapmadılar. MÜSİAD’ı özel kılan, farklı kılan bu özelliğidir.” dedi.

Türkiye’de hiç kimsenin yaşam biçiminin sistematik olarak tehdit altında olmadığına dikkat çeken Başkan Külcü, “Herkesin yaşam biçiminin devletin teminatı, garantisi altındadır ama Reina’da yapılan saldırıda yaşam biçimimiz dersen, camide müezzine yapılan saldırıyı görmezden gelirsen o zaman ben senin iyi niyetinden şüphe ederim. Bu milletin hayrına bir iş yaptığınızı da zaten görmedik. Bunlar kaos çıkarmak isteyen kargaşa çıkarmak isteyen adamların derdidir. Biz bunun için MÜSİAD’ı önemsiyoruz. Çünkü MÜSİAD her daim milletin durduğu yerde durdu.

Program sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, MÜSİAD’daki hizmet bayrağını başarıyla devreden Alper Tığlı’ya teşekkür ederek, bayrağı devralan Ahmet Boyraz’ı tebrik etti.