MÜSİAD’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

1 Nisan 2013 Pazartesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Temsilciliği yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

MÜSİAD Çorum Temsilcisi Rumi Bekiroğlu, MÜSİAD`ın kendilere temsilcilik verdiğini belirterek üye sayısını 50`nin üzerine çıkararak şube olmak istediklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

MÜSİAD`ın 36 vilayette faaliyet gösterdiğini söyleyen Bekiroğlu, Karadeniz Bölgesi`nin dördüncü şubesini Çorum`da açmak için gayret gösterdikleri ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de insanların tek başına bir şeyler yapmasının mümkün olduğunu ancak bir araya gelerek ortak bir gaye için yola çıkmanın çok önemli olduğunu söyledi.

MÜSİAD`ın Çorum`da kurulmuş olmasını önemsediklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Türkiye`de bu işin baş aktörü Sayın Başbakanımızdır. Hiç kimsenin bunu inkar etmesi mümkün değildir. 32 Milyar dolardan 152 Milyar dolara çıktı ise ihracat bu Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın eseridir. Onunla beraber yol arkadaşlığı yapan sanayici, iş adamı niteliğindeki insanların gayretleri çabaları çok önemlidir.”; dedi.