MÜSİAD’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

20 Aralık 2013 Cuma

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’nin açılışı için Çorum’a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada MÜSİAD’ın 69 noktaya ulaştıklarını vurgulayan Olpak, gönüllü bir hareket olduklarını Çorum’a da katkı sağlayacaklarına inandıklarını ve çalışmalarını bu yönde sürdüreceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada MÜSİAD üyelerini Çorum’da ağırlamaktan ve Çorum’da bir şubenin açılmasından mutluluk duyduğunu belirtti. MÜSİAD’ı gönülden takip ettiklerini belirten Külcü, “MÜSİAD’ın hayata ve insana bakış açısını yakından inceliyoruz. MÜSİAD’ın Çorum’a şube açmasının Çorum’un ekonomik geleceği açısından önemli bir gelişme diye düşünüyorum. MÜSİAD’ın Çorum ekonomisine yeni bir vizyon katacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Külcü tarafından MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’a işlemeli vazo hediye edildi.