MÜSİAD’dan Başkan Külcü'ye ziyaret

12 Mart 2015 Perşembe

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanlığına seçilen M. Ahmet Köksal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

M. Ahmet Köksal,ziyarette yaptığı konuşmada Belediye hizmetlerinin son yıllarda daha nitelikli hale geldiğinin altını çizerek Başkan Külcü`ye bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de MÜSİAD Şube Başkanlığı’na seçilen M.Ahmet Köksal’ı tebrik etti.

Ziyarette MÜSİAD Çorum Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Cezmi Çöplü, Engin Bıyıkoğlu ve Şükrü Türkoğlu da hazır bulundu.