23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak’tan Başkan Külcü’ye ziyaret

21 Ağustos 2015 Cuma

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. Olpak ziyarette, MÜSİAD’ın huzur, güven ve istikrardan yana bir kuruluş olduğunu, özellikle son günlerde artan terör olaylarını asla tasvip etmediklerini ve karşısında olduklarını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, MÜSİAD İl Başkanı Mücahid Ahmet Köksal, MÜSİAD Genel Merkez Yöneticileri ve Çorum MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, MÜSİAD’ın genel çalışmaları ve ilgi alanları ile ilgili açıklama yapan Nail Olpak, MÜSİAD’ın birinci önceliğinin ekonomi olduğunu, siyasetin öncelikleri arasında yer almamasına karşın, ekonomiyi etkileyen unsur olması nedeniyle de siyaset ve terör olaylarını da Çorum’daki toplantıda ele alacaklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye MÜSİAD’ın 25. yılı anısına hazırlanan kitabı ve Çorum Belediyesi adına İstanbul Ormanı’na dikilen fidanların sertifikasını takdim eden Olpak, Türkiye’ye 80 öncesi ortamın tekrar yaşatılmak istendiğine dikkat çekerek, “Terörün iyisi kötüsü, sendeni-bendeni, sağı-solu, dini-milliyeti olmaz. Terörün tek tanımı vardır, o da terördür.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, MÜSİAD Çorum Şubesi`nin çalışmalarını başarılı bulduğunu belirterek yaptığı değerlendirmede, iş dünyasının siyaset ve diğer tüm etkenlerden ve sonuçlarından etkilenen kesim olduğunu, kısa zamanda yapılmasını arzu ettikleri seçimle birlikte siyasal belirsizlik ve tüm sosyal sorunların son bulmasını temenni etti.