30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Murat İşçimen, Kızılcahamam’da Türkiye 2.si oldu

25 Haziran 2015 Perşembe

Çorum Belediyespor Bisiklet Takımı sporcularından Murat İşçimen, Kızılcahamam`da yapılan bisiklet yarışında Türkiye ikincisi oldu.

21 Haziran 2015 Pazar günü Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı`nda gerçekleştirilen MTB Türkiye Şampiyonası`na 9 ayrı kategoriden 178 sporcu katıldı. Türkiye Bisiklet Federasyonu`nun 2015 yılı programında yer alan yarışlar elit erkekler, elit bayanlar, genç bayarlar, genç erkekler, master A, master B, U-15, U-17 ve yıldız bayanlar kategorisinde yapıldı.

Yapılan yarışmalar sonucunda Çorum Belediyesporbisiklet takımı sporcularından Murat İşçimen 2. olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.