MÜNEVVER ARINÇ KKSM’Yİ ZİYARET ETTİ

30 Nisan 2012 Pazartesi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`ın eşi Münevver Arınç, Velipaşa Konağı`nda ağırlandı.

Kadın Kültür ve sanat Merkezi`nde kadınlarla buluşan Münevver Arınç daha sonra merkezi gezdi.

Münevver Arınç`ın Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`ni ziyareti sırasında Vali Nurullah Çakır`ın eşi Cemile Çakır ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Belediye Meclis Üyeleri Seyhan Günhan, Bedriye Çayırile Çorumlu kadınlar katıldı.

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Çorum Valiliği’nin ev sahipliğinde 22’nci Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte Çorum`a gelen Münevver Arınç, Velipaşa Konağı Kadın Kültür ve Sanat Merkezini gezerek yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemezden geniş bilgi aldı.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`ni gezen Münevver Arınç`a Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, tarafından merkezde kurs gören kadınlar tarafından yapılan hediyeler takdim etti.