Mukaddes Emanetler fotoğraf sergisi açıldı

22 Haziran 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından “Mukaddes Emanetler ve Kabe-i Şerif”; fotoğraf sergisi açıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`nün Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Sanat Galerisi`nde açılan sergiye, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdür Mustafa Ercan ve davetliler katıldı.

Topkapı Sarayı`nda sergilenen Mukaddes Emanetlerden seçilen fotoğraflardan oluşan sergide Kabe-i Şerif`in 128 yıl öncesine ait gösteren fotoğraflarda yer aldı.

2 Temmuz’a kadar açık kalacak sergide Mukaddes Emanetler ve Kabe-i Şerif’e ait 50 fotoğraf sergileniyor.