Muhtarlardan Başkan Külcü'ye ziyaret

19 Ekim 2016 Çarşamba

Merkez mahalle muhtarları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü mahalle muhtarları ile mahallelere yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, göreve geldikleri günden beri Çorum Belediyesi olarak muhtarlarınyanında yer aldıklarını belirterek “Belediye olarak her zaman muhtarlarımıza destek olduk. Ayrım yapmadan tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşaatı devam eden projelerimiz tamamlandığında şehrimiz daha güzel ve farklı bir görünüme kavuşacak.”; dedi.

Külcü, “Muhtarlarımızşehrimizde olan biteni en iyi bilenlerdir. Onlarla her zaman görüş alışverişinde bulunarak ilimize en güzel hizmeti yapma gayreti içerisindeyiz.Demokrasinin en eski ve en köklü temsilcisi olan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Gününü” kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Buharaevler Mahalle Muhtarı Abdulkadir Erdoğan ise ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün tüm mahallelerimize güzel hizmetler yapıyor. Bunun yanında bizim çalışma ortamlarımız olan muhtarlıklarımızı en rahat hizmet verebileceğimiz şekilde düzenledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz”; diye konuştu.