21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Muhtarlardan Başkan Külcü’ye teşekkür

26 Ekim 2015 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar, Çorum`a yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu, Zeki Gül ve Turhan Candan`ın da katıldığı programda konuşan Başkan Külcü, Belediye çalışmalarında muhtarların kendilerinin eli, ayağı olduğunu belirterek “Mahallelerimizde olup bitenleri, eksiklikleri, yapılacak çalışmaları muhtarlarımızla istişare ederek belirliyoruz. Biz tüm muhtarlarımızı önemsiyoruz.”; dedi.

2009 yılında göreve geldiklerinden beri 14 mahalleyi birbirinden ayırt etmediklerini, tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Muhtarlıklarımız adeta belediyemizin birer şubesi gibiler. Geride bıraktığımız 7 yıllık süre içerisinde şehrimize önemli hizmetler yaptık. İnşallah bundan sonra da el birliği ederek şehrimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz”; dedi.

Mahalle muhtarları da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye düzenlenen toplantı için teşekkür ederek “Başkanımız biz muhtarların her zaman yayında. Bizler dertlerimizi, mahallemizin sorunlarını sayın Başkanımıza anlatma imkanı bulduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”; diye konuştular.