Muhtarlardan Başkan Külcü’ye kutlama ziyareti

29 Mayıs 2013 Çarşamba

Çorum merkezdeki mahalle muhtarları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek “Yılın Belediye Başkanı”; seçilmesi nedeniyle kutladılar.

Üçtutlar Mahalle Muhtarı Mehmet Bölükbaşı, Gülabibey Mahalle Muhtarı Hikmet Durgun, Bahçelirevler Mahalle Muhtarı Hasan Kaya, Muhtarı Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Buharaevler Mahalle Seyfi Pekcan, Yeniyol Mahalle Muhtarı Seydi Demiray, Çöplü Mahalle Muhtarı Yılmaz Kılcı`nın katıldığı ziyarette konuşan muhtarlar, ödülün Çorum halkını onurlandırdığını ve gururlandırdığını söylediler.

Geçtiğimiz hafta Trabzon`da gerçekleştirilen Stratejik Yerel Yönetişim bölge toplantısına katıldıklarını ifade eden mahalle muhtarları, toplantının Çorum açısından çok faydalı olduğunu dile getirerek “Bizlere bu çalıştaya katılma imkanı sağlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ediyoruz.”; dediler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum Belediye olarak elde edilen başarıların bireysel olarak görülmemesi gerektiğini bu çalışmaların birlikte karar alınarak gerçekleştirildiğini vurguladı. “Şehrimizde birlik ve beraberlik içinde çalışarak Çorum`u geleceğe hazırlıyoruz”; diyen Başkan Külcü, “Bu başarılarda herkesin katkısı var. 2023 vizyonu çerçevesinde şehrimizi geleceğe hazırlamak için büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğiz”; dedi.