29°C parçalı az bulutlu

29°C parçalı az bulutlu

Muhtarlardan Başkan Gül'e hayırlı olsun ziyareti

13 Şubat 2018 Salı

Çorum’da bulunan mahalle muhtarları Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlarımız Belediyemizin mahallelerimize verdiği hizmetlerde her türlü desteği verdi. Mahallelerimizde bir nevi Belediyemizin temsilcileri oldular. Bulundukları bölgelerin varsa eksikliklerinin tespit edip, belediyemize bildiriyorlar. Biz de gereken neyse onu yapıyoruz. Karşılıklı uyum içerisinde 9 yıldır çalışıyoruz. Bundan sonrada aynı şekilde bu süreci devam ettireceğiz. Ben muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

“Belediyemizden çok memnunuz”

Mahalle muhtarları adına konuşma yapan Gülabibey Mahalle Muhtarı Hikmet Durgun, şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da haklı olan her durumda yanınızda olacağız. Muhtarlarımız olarak sizleri seviyoruz Belediyemizden çok memnunuz. İnşallah bu yatırımların hizmetlerin devamı gelecektir. Bundan hiç endişemiz yok dedi.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Belediye hizmetlerinin daha hızlı verilebilmesi için belediyenin ilgili birimleri ve muhtarlar arasında bir Whatsaap grubu oluşturma talebinde bulundu.

Foto Galeri