Muhtarlardan Başkan Aşgın’a Ziyaret

19 Ekim 2021 Salı

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez mahalle ve köy muhtarlarının yer aldığı heyet Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, Merkez Köy Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Koca ile bazı köy ve mahalle muhtarlarının yer aldığı heyet, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Aşgın, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Muhtarlık teşkilatının kadim teşkilatlardan biri olduğunu belirten Aşgın, hep birlikte bu şehre hizmet ettiklerini söyledi. Aşgın, “Muhtarlarımızın çalışma aşkına ve gayretine tanıklı ediyorum. Bu anlamda Çorum çok şanslı bir şehir. İşinin ehli muhtarlarla beraber çalışıyoruz. Hep birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Bu millete hizmetkar olma bilinciyle, azimle, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam etmeyi Rabbim bizlere nasip etsin.” dedi.

Foto Galeri

Muhtarlardan Başkan Aşgın’a Ziyaret Muhtarlardan Başkan Aşgın’a Ziyaret Muhtarlardan Başkan Aşgın’a Ziyaret