Muhtarlar komitesinden Başkan Külcü’ye ziyaret

20 Ekim 2016 Perşembe

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle oluşturulan kutlama komitesi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü heyetin ziyaretinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın muhtarlara verdiği önemi herkesin bildiğini ifade etti. Recep Tayyip Erdoğan`ın hem başbakanlığı döneminde hem de Cumhurbaşkanlığı döneminde toplumu temsil durumunda olan herkesle çok sıcak ilişkiler kurduğuna dikkat çeken Başkan Külcü, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra muhtarlarla olan ilişkilerine daha başka boyut kazandırdı”; dedi.

Çorum Belediyesi olarak mahalle muhtarlarıyla olan ilişkilerinde özenli olmaya dikkat ettiklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Bir mahalledeki sorunu tespit etmemiz, oradaki bir vatandaşımızın eksikliğini, yoksulluğunu tespit etmemiz ve ona çözüm üretme konusunda gecikebiliriz. Mahalle muhtarlarımız bir mahallenin bazen babası bazen anası gibi oranın her şeyiyle sorumlu olan, her şeyi ile dertlenen insanlardır. Onların varlığı orada çok önemlidir. Bizler bunun farkındayız. Bundan dolayı da muhtarlarımızla olan ilişkilerimizde özenli davranmaya dikkat ediyoruz.”;dedi.