Muhtarlar hizmetten memnun

30 Temmuz 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gülabibey ve Kale Mahallelerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Mahalle Muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette muhtarlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan mahalle muhtarları, Gülabibey ve Kale Mahallesi`ne yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Külcü`ye teşekkür ettiler.

Gülabibey, hizmetten payını aldı

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, “Son dört yılda Gülabibey Mahallesi`ne mükemmel çalışmalar yapıldı”; dedi.

Gülabibey Mahallesi`nin Belediye hizmetlerinden payını fazlasıyla aldığını belirten Hikmet Durgun, “Asfalt, park ve tretuar alanında yapılan çalışmaları beğeniyle takip ediyoruz. Mahalle sakinleri adına Başkanımız`a ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum”; dedi.

Kale Muhtarından Teşekkür

Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin de “Mahallemize güzel parklar kazandıran Çorum Belediyesi`ne ve Başkanımız`a mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum”; dedi.

Belediye yatırımlarında mahalle muhtarları ile kurulan diyalogun memnuniyet verici olduğunu belirten Ali Şahin, “Kale Mahallesi, güzel bir park daha kazanacak. Aşıklar Tepesi Parkı`na güvenlik kamerası da konursa mahalleli adına çok iyi olur. İnşallah mahalleli yapılan bu güzel parklara sahip çıkıp, koruyacaktır.”; dedi.

Muhtar Ali Şahin`in güvenlik kamerası talebini dinleyen Külcü, konuyla ilgili gereken çalışmanın yapılacağını belirtti.