Muhtarlar Derneği’nden Külcü’ye teşekkür

4 Mart 2016 Cuma

Çorum Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Buharaevler Mahalle Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, Çorum Belediyesi`nin merkez mahalle muhtarlıklarına verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün her konuda kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Erdoğan, ” Gerek şahsım gerek Buharaevler gerekse Çorum Merkez Muhtarlar Derneği başkanı olarak biz muhtarlara verdiği ofis malzemeleri, bilgisayar, yazıcı ve kırtasiye malzemeleri için Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye sonsuz teşekkür ediyorum.”; dedi.

Başkan Külcü`nün Çorum için olduğu gibi muhtarlar için de büyük bir şans olduğunu dile getiren Abdulkadir Erdoğan, “Muzaffer Külcü gibi bir belediye başkanımız olduğu için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Mahalle halkına daha kaliteli bir hizmet verebilmemiz için Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü bizlere bir belediyenin verebileceği her türlü imkanı ve olanağı sağlıyor. Son olarak 14 merkez muhtarlığına ofis malzemesi, bilgisayar, yazıcı, kırtasiye malzemesi hediye etti.”; dedi.