Muhtarlar, demokrasinin ilk adımıdır

10 Şubat 2016 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`da bulunan 14 mahalle muhtarıyla bütünlük ve dayanışma içerisinde hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Muhtarları, demokrasinin ilk adımı olarak nitelendiren Külcü, “Muhtarlarımızın tüm talepleri bizim için önemlidir.”; dedi.

Üç ayda bir muhtarlarla değerlendirme toplantıları yaparak, mahallelerin ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Başkan Külcü, aldıkları talepleri imkanlar ölçüsünde hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Muhtarlıkların güzel ve modern bir ortamda hizmet vermesinin önemine vurgu yapan Muzaffer Külcü, “Muhtarlığa müracaat eden vatandaşımızın, muhtarların işleri nasıl takip edip önem verdiğinin görülmesi önemlidir. Zira bizler de muhtarlarımız da seçilmiş olarak halkımıza hizmet veriyoruz. Belediye ve muhtarlıklar arasındaki dayanışma ve işbirliğinin vatandaşımız tarafından görülmesi, halkımız açısından da ciddi bir güvence haline gelmektedir. Değerli muhtarlarımızın şimdiye kadar verdikleri destekle birlikte, bundan sonra da verecekleri destekler için teşekkür ediyorum.”; dedi.

Muhtarlardan Külcü`ye teşekkür

Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Erdoğan, muhtarlar adına yaptığı açıklamasında, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Büro malzemelerinin teslim töreninde kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Erdoğan, Başkan Külcü`nün seçildikleri günden bu yana her zaman muhtarların yanında yer alarak, her konuda destek olduğunu söyledi.