20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

MUHTARLAR, BAŞKAN KÜLCÜ’YÜ KUTLADI

6 Nisan 2012 Cuma

Mahalle muhtarları, Başkan Külcü`yü ziyaret ederek “Mutlu Aileler Mutlu Şehirler”; proje yarışmasında aldığı ödül nedeniyle kutladı.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker ve Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş`ın da katıldığı ziyarette “Mutlu Aileler Mutlu Şehirler”; projesi yarışmasında Çorum Belediyesi`nin Türkiye 3`ncü ödülünü kazanmasından dolayı yapılan ziyarette muhtarlar adına konuşan Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, ödülün Çorum`a ve Çorumlulara iftihar verici olduğunu belirtti. Durgun, “Çorum adına Başbakanımızdan ödül almanız bizleri de memnun etti. Mahalle muhtarları olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz”; dedi.

Külcü, “Bu bizim başarımız değil bayanlarımızın başarısıdır. Aile eğitimleri için kullanılan Velipaşa Konağı artık hanımlarımızındır. Belediye olarak hedef kitleye ulaştık. Çorum Belediyesi olarak 14 mahallenin 14 okulunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili projelere başlayacağız. Bu projelerle birlikte evladın anneye saygısını, ailenin evlada sevgisini daha da geliştireceğiz”; dedi.