Muhtar’dan Belediye’ye teşekkür

8 Temmuz 2014 Salı

Çorum Belediyesi, mahallelerde başlattığı mıntıka temizliklerine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler Akkent Mahallesi`nde ilaçlama yaptı, ot biçti ve mıntıka temizliği yaptı. Mahalle, baştan aşağı Belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaklaşık 5 yıldan beri tüm mahalleleri sokak sokak süpürdüklerini belirterek “Mahallelerimizi düzenli olarak belirli periyotlarda süpürüyoruz. Mıntıka ekiplerimiz belirlenen mahallede sabah çalışmalarını başlatıyor, akşama kadar tüm çalışmalarını tamamlıyor. Kaldırımları süpürüyor, sokakları temizliyor, varsa otları biçiyorlar. 15 kişiden oluşan mıntıka ekibimiz tüm mahallelerimizi baştan aşağı temizliyor”; dedi.

Muhtar`dan Belediye`ye teşekkür

Temizlik İşleri Müdürlüğü amiri Seydi Merdoğlu gözetiminde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, mahalleye yapılan çalışmalar nedeniyle belediye personeline ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.