Muhasebecilerden Başkan Külcü'ye ziyaret

5 Mart 2017 Pazar

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alican Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası nedeniyle muhasebecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Külcü, muhasebecilerin kamu hizmeti yürüttüğünü söyledi. Devletlerin varlığını devam ettirebilmeleri için verginin öneminden bahseden Külcü, tüm muhasebecilerin de vergilerin tahsil edilmesinde çok önemli rolü olduğunu belirterek “tüm muhasebecilerimizin “Muhasebeciler Haftası’nı” kutluyorum”; dedi.

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alican Doğan de yaptığı konuşmada “Herkesin üzerine düşen vergi sorumluluğunu yerine getirmesi gerekiyor. Vergiler düzenli olarak ödenmeli ki kurumlar da gerekli yatırımları zamanında yapabilsin.”; diye konuştu.