20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

MUHASEBECİLER ODASI'NDAN KARAKAYA'YA ZİYARET

5 Mart 2012 Pazartesi

1 -7 Mart Muhasebeciler Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya’yı ziyaret etti. Kendisi de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Nurettin Karakaya’yı ziyarette SMMMO Yönetim Kurulu, Ali Can Doğan, Hakkı Koşar ve Oda üyelerinden S.M.M.M İ.Önder Kabukçu’da hazır bulundu.

SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım “Muhasebe haftası nedeniyle Belediye Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda odamız üyesi, meslektaşımız Nurettin Karakaya’ya nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Oda Yönetim kurulu üyelerimiz olarak, meslektaşımızın böyle bir yerde görev yapmasından dolayı memnuniyetimizi ifade etmek istiyoruz. Bizim sorunlarımızın çözülmesinde bizlerin derdini iyi bilen ve Esnaf ve Sanatkarımızı tanıyan bizlerden birinin olması sorunların çözümünde kolaylık sağlamaktadır. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya’ da mükellefler ile devlet arasında köprü vazifesi gören Serbest Muhasebeci Mali müşavirlerin çok önemli görevleri olduğunu vurguladı. Kendisinin de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olduğunu dile getiren Nurettin Karakaya, “Bu vesile ile ben de tüm meslektaşlarımızın, stajyer meslek mensuplarımızın, bürolarımızda bizlerin sağ kolu olan diğer tüm muhasebe emekçilerinin ve bu mesleğe gönül vermiş olan herkesin 1-7 Mart Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.