Muhasebeciler Odası'ndan Başkan Külcü'ye ziyaret

4 Mart 2015 Çarşamba

Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Muzaffer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım ziyarette yaptığı konuşmada mesleğin önemine değinerek yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Külcü ise muhasebecilerin kamu hizmeti yürüttüğünü belirterek,”Bu tür ziyaretler sorunlarınızın dile getirildiği ve çözümlerin üretildiği fırsatlara dönüşebilir.Vergilendirme ile ilgili şikayetler sürekli olacaktır. Devlet vergiyi muhasebeciler üzerinden takip ediyor. Varlığımızı devam ettirebilmemizin yolu vergi tahsil edebilmekten geçiyor. Bu nedenle tuttuğunuz defterlerle bir milletin geleceği ile ilgili de kayıt tutuyorsunuz.” diye konuştu.