32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

MUHAMMET BİLAL MACİT’TEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

27 Kasım 2012 Salı

AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Muhammet Bilal Macit, Hitit Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü`nün düzenlediği “Gençlik İletişimle Başlar”; konulu seminere konuşmacı olarak katılmak için geldiği Çorum`da ilk olarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Muhammet Bilal Macit, Çorum`a yaptığı hizmetleri nedeniyle Başkan Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek Muhammet Bilal Macit`e milletvekilliği çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Muhammet Bilal Macit`in Başkan Külcü`yü ziyaretinde Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Rıdvan Keskin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, Genç İletişimciler Kulübü Başkanı Oğuzhan Koçaklı`nın da katıldı.