Müftü’den Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti

15 Şubat 2018 Perşembe

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ve Müftü Yardımcıları, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınır güvenliğimiz için yaptığı Zeytin Dalı Harekâtı da konuşuldu.

Dualar başarıda en büyük etkendir diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, Çanakkale manevi dinamikler ve dualarla kazanılmıştır. Kurtuluş savaşında dualarla zafere erişildi. Bugün Afrin’de, Amerika’ya rağmen eğer ordumuz zaferler yazıyorsa, Anadolu’nun ücra bir yerinde; Halep’te, Filistin’de Türk Cumhuriyetlerinde, dünyanın herhangi bir yerinde elini açtığı zaman rabbine aracısız ulaşan mazlum ve mağdur Müslümanların çok büyük katkısı vardır. O yüzden biz duanın gücüne inanan insanlarız dedi.

Gül, “Biz gayret edeceğiz. Elimizden geldiği kadar çalışacağız. Ama sizden de özel istirhamımız ilimize çalışmalarda dualarınıza ihtiyacımız olduğunu bilmenizdir. Bundan sonra da müftülüğümüzle yarım kalan işlerimizi aynen devam ettireceğiz. Müftülüğümüzle ilgili yaptığımız çalışmalarımızla örnek bir belediyecilik sergiledik. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımızı tamamlayacağımızdan ve bunun için azami gayreti sarf edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. İl Müftümüze, Mahalli idareler Müdürümüze ve Pankobirlik Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ise, hakikaten diğer vilayetlerle kıyas edildiği zaman Çorum çok iyi bir noktada.Geçtiğimizgünlerde Sayın Diyanet İşleri Başkanımızla yaptığımız toplantıda her vilayet kendine göre dertlerini anlattı.Kimi Kur’an Kursu yapmış bitirememiş… Bunun üzerine Diyanet İşleri Başkanımız da siz de Çorum gibi Belediye’den alın hizmeti dedi. O da bizim için bir iftihar vesilesi oldu onun için Belediyemize teşekkür ediyoruz diye konuştu.

İl Müftüsü Akın ziyarette Belediye Başkanı Zeki Gül’e Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Foto Galeri