Motosiklet gösterileri nefes kesti

14 Temmuz 2019 Pazar

Çorum’da bu yıl ilk kez düzenlenen Moto Stund Show  gösterileri nefes kesti.

36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Çorum Valiliği ile Belediyemiz öncülüğünde Oto Tamirciler Esnaf Odası organizesinde Motosiklet Festivali düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan festivale ülkenin dört bir yanından 46 motosiklet tutkunu katıldı. Kültür Park’ta kamp kuran motosiklet tutkunları, şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdikten sonra Çarşamba Pazarı’nda düzenlenen programa katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde sporcuların motosikletleri ile yaptığı özel gösteri nefesleri kesti. Gösteriyi izleyen Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın da, bir yarış motoruna binerek halkı selamladı. Gösterinin ardından festivale katılan sporculara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi. Belediye Başkanımız Dr.Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un sevginin, barışın, kardeşliğin, kültür ve sporun merkezi olduğunu belirterek, “Memleketlerinize selamlarımızı, muhabbetlerimizi götürün. Gelecek yıl tekrar bekliyoruz” dedi.

Foto Galeri