MİSİAD’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

5 Aralık 2015 Cumartesi

Kısa adı MİSİAD olan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, genel merkez yöneticileri ve Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer’in katıldığı ziyarette siyasete uzak ama siyasi doğruları destekleyen bir yapılarının olduğunu belirterek “Milli, manevi gücü olan iş adamlarımız ve sanayicilerimizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

MİSİAD üyelerini kabul eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de sivil toplum kuruluşlarına aynı mesafede olduklarını belirterek “Bizim göreve geldiğimiz günden bu yana sivil toplum kuruluşlarının hepsine bakışımız net. Hepsine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. İnsanların bireysel olarak değil de ekip halinde üyeleriyle bir şeyler yapması daha verimli olur. Yapacağınız çalışmalarla ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında ve büyümesinde katkı sağlayacağınızı diliyorum. Ziyaretleriniz nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra MİSİAD üyeleri tarafından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ziyaret anısına plaket takdim edildi.