20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

MİSİAD’dan Başkan Gül’e ziyaret

9 Ekim 2018 Salı

Çorum MİSİAD Çorum Şube Başkanı Satılmış Bıçakçı, Başkan Yardımcıları Mehmet Onan ve Mustafa Pek, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Yeni yönetimini oluşturduklarını belirten MİSİAD Çorum Şubesi Başkanı Satılmış Bıçakçı, Çorum Belediyesi ile birlikte işbirliği içerisinde hareket etmek istediklerini ve Çorum için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Belediyelerin sadece idari vazifeyi yerine getirmekle yükümlü kurumlar olmadığının altını çizen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Belediyeler, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde kentin sorunlarına çözüm bulan kuruluşlardır. Bu bağlamda Çorum’da hizmet veren sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretleri için MİSİAD Çorum Şube Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

MİSİAD’dan Başkan Gül’e ziyaret MİSİAD’dan Başkan Gül’e ziyaret