23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

MİSAFİRLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

18 Mart 2011 Cuma

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin açılışına katılmak için Çorum`a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir`in eşi Ümmühan Demir, AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdoğan`ın eşi Mine Bozdoğan ile diğer misafirler Anitta Otel`de karşılandılar.

Anakara`dan kalabalık bir heyetle gelen kadınları, Vali Mustafa çakır`ın eşi Cemile Çakır ve Belediye Başkanı Muzaffer KÜlcü`nün eşi Hatice KÜlcü çiçeklerle karşıladı.

Heyette AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas`ın eşi hacer Kafkas, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl`ün eşi Şadiye Erdöl, Keçiören Blediye Başkanı Mustafa Ak`ın eşi Hatice Ak, Zahide Ceylan, Nuran Aslan, Reyhan Kİnay, Aydan Çetin, Fatma Akgün, Sümeyra Kahya, Nilgün Soydan, Senem Can, Şerife Kabakçı, Hümeyra Yıldırım, Hale Baştopçu, Şengül Temur, Nurgül Ercan, Leyla Kavas, Nuran devecioğlu, Ayşe Saran, Mualla Kızılay, Ayşe Doğan, Lale Işık ve Ankara`dan gelen çok sayıda bayan davetli yer aldı.