Minikler, itfaiye'yi yerinde tanıdı

27 Mayıs 2014 Salı

Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, öğrencileri afet ve yangınlar hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Karşıyaka Anaokulu öğrencileri, itfaiyecilik mesleğini daha yakından tanımak amacıyla Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü`nü ziyaret etti. Öğrencilere yangınlarda kullanılan araç ve ekipmanlar tanıtıldı.

İtfaiye araçlarının çalışmasını merakla izleyen minikler, gezi sayesinde ders konularını yerinde öğrendiler. Minik öğrenciler, itfaiyenin görevleri ve temel yangın önlemleri hakkında bilgi aldılar. Bu etkinliklerle öğrencilerine tehlikelerin farkında olmayı öğretmeyi hedefleyen Karşıyaka Anaokulu öğretmenleri, itfaiye çalışanlarına teşekkür etti.