Minikler itfaiyeci oldu

12 Ekim 2016 Çarşamba

İtfaiye Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 3A sınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrenciler, itfaiye kıyafetlerini giyerek küçük bir yangın söndürme tatbikatına eşlik ettiler.

Öğrencileri itfaiyenin faaliyetleri hakkında bilgilendiren İtfaiye Eğitim Amiri Ömer Darıcı, tatbikat sırasında da öğrencilerle birlikte yangına müdahale etti. Öğrencilerin zarar görmemesi için tatbikat alevsiz yangın söndürme tekniği ile yapıldı.