Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor

18 Kasım 2020 Çarşamba

Yol yapım ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediyemiz, Çorum Sanayi Sitesini şehre bağlayacak Mimarsinan 15. Caddenin ikinci şeridini de asfaltlıyor.

Mimarsinan 15. Caddedeki yapılan çalışmaları yerinde Muhtar Fevzi Şeker ile birlikte inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Mimarsinan 15. Caddemizde altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte asfalt serimine başladık. Şehir merkezinden Çoürum Sanayi Sitesine; Mimarsinan Mahallesinden de Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Şehirlerarası Otobüs Terminaline ulaşımı artık daha kolay hale getiriyoruz.” dedi.

Foto Galeri

Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor Mimarsinan 15. Caddenin asfaltı tamamlanıyor