MİMAR SİNAN YİBO’DAN TURHAN CANDAN’A ZİYARET

4 Mayıs 2012 Cuma

Mimar Sinan Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Mimar Sinan YİBO`da bir konferans veren Turhan Candan`a teşekkür ziyaretinde bulunan Okul Müdürü Ahmet Karaman, Müdür Baş Yardımcısı Vahap Sönmez ve öğrenciler Betül Özmen ve Büşra Çetin`in ziyaret ettiği Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mimar Sinan YİBO Müdürü Ahmet Karaman, Turhan Candan tarafından okullarında gerçekleştirilen konferansın öğrencilerin geleceğine şekil verme ve yön tayin etme konusunda son derece faydalı olduğunu belirterek “Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan beye çok teşekkür ediyorum. Çok faydalı bir konferans oldu.”; dedi.

Turhan Candan, kendisini ziyaret eden Okul Müdürü Ahmet Karaman`a saat kulesi maketi, öğrencilere ise çeşitli kitaplar hediye etti.